Hjemløs mand sætter sig ved klaveret og berører alle med sit talent

De handlende og lokale stopper op midt på gaden og lytter efter, når de ser 52-årige Donald Gould sætter sig til rette foran klaveret i byen Sarasota i den amerikanske delstat Florida. 

52-årige Donald Gould har muligvis ingen bolig, men han har et stort talent for at frembringe klassiske og smukke toner fra et klaver. Det skriver Mashable

Gademusikerens oplever for tiden meget opmærksomhed - både på de velkendte og lokale gader, men også på det store internet, hvor videoklip af den spillende krigsvetegran nu hitter. 

- Jeg tænkte, at jeg bare ville lægge min kasket på klaveret, og på den måde tjene et par dollars, siger Donald Gould til ABC og fortsætter:

- Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg kunne drive det så vidt.

Læs også: Hjemløs mand beder kvinde om penge, men hun finder på en endnu bedre plan

Donald Gould, der lærte at spille klassisk klaver som barn, har siden konens død i 1998 levet en hård tilværelse med stoffere og andre af de problemer, der ofte fører med sig ved at leve på gaden.

- Da de (politiet, red.) forklarede, hvad der var sket og min kone var død... Så koksede det hele for mig, siger gademusikeren.

Donald Gould, der er tidligere soldat i den amerikanske flåde, spiller på ét af de seks pianoer, som er blevet stillet op i den amerikanske by i forbindelse med det kommunale tiltag Sarasota Keys Piano Project. 

p>Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip