Hjemløs tilbyder studerende hans sidste 30 kroner, så hun kan komme sikkert hjem: Nu siger hun tak for hjælpen på en helt fantastisk måde

En kold december nat opdagede den 22-årige studerende, Dominique Harrison-Bentzen, at hun havde tabt sit hævekort og ikke havde nogen penge til at komme hjem.

En hjemløs mand kom hende til undsætning. Han ville forære hende sine sidste 30 kroner, så hun kunne komme sikkert hjem i en taxa, skriver mirror.co.uk.

Dominique tog ikke imod pengene, men hun var så rørt over den smukke gestus fra den hjemløse mand, at hun besluttede sig for at hjælpe ham så godt, hun overhovedet kunne.

Det tog hende fire dage at finde den hjemløse mand, Robbie, igen. Og det viste sig, at han er kendt for at hjælpe folk, når de kommer i problemer - han afleverer tabte punge tilbage til ejermanden og låner sit tøj ud, hvis nogen fryser.

Dominique bestemte sig for at bruge 24 timer på gaden sammen med ham for at sætte sig ind i, hvordan livet er, når man er hjemløs og for at skaffe penge nok til et indskud til en lejlighed til ham. I de sidste syv måneder har Robbie boet på gaden. 

Indtil videre har hun indsamlet over 30.000 kr blandt andet fra donationer via Facebook. Her kan du se hvor mange penge, der er kommet ind.

Den taknemmelige studerende håber, at folk vil møde hendes indsamling med samme indstilling, som Robbie viste hende den kolde nat.

 

Dagens Gossip