Hjemløse bliver spurgt, om de har tabt penge: Deres reaktion er utrolig

En ung mand ved navn Johal har lavet et socialt eksperiment for at undersøge, hvor ærlige hjemløse er, når det kommer til penge. I videoen nederst på siden henvender Johal sig til en række hjemløse og siger, at han har set dem tabe nogle penge på gaden og rækker dem et par sedler.

Ingen af de hjemløse har tabt pengene, for det er Johals egne penge. Spørgsmålet er nu, om de hjemløse er ærlige og fortæller, at de ikke har tabt pengene, eller om de tager imod pengene og lader som ingenting? 

Læs også: Mand giver tigger 600 kroner og følger efter ham for at se, hvad han bruger pengene på: Resultatet giver kuldegysninger

Uden at afsløre for meget af videoens indhold vil du blive overrasket over, hvordan hjemløse, der intet har at gøre godt med, reagerer på Johals henvendelse.

Johal har tidligere lavet sociale eksperimenter med hjemløse, hvor han fx giver dem valget mellem alkohol, cigaretter eller et metrokort.

Se videoen her: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip