Hjemmehjælper finder kvinde dræbt i Lemvig

En 77-årig kvinde er blevet fundet dræbt i sin lejlighed i Lemvig.

Det var en hjemmehjælper fra kommunen, som lørdag formiddag fandt Else Johannesen liggende død i hendes lejlighed i Frederiksgade 23 A.

Midt- og Vestjyllands Politi betragtede fra starten dødsfaldet som mistænkeligt, og man tilkaldte derfor kriminalteknikere og retsmediciner.

En efterfølgende obduktion viste, at Else Johannesen var blevet kvalt, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har søndag ikke meget mere at sige om drabet eller efterforskningen, og kan således ikke oplyse, om der har været indbrud i lejligheden.

- Det er for tidligt at udtale sig om. De tekniske undersøgelser er stadig i gang, siger politiinspektør Klaus Arboe Rasmussen til Ritzau.

Heller ikke motivet kan han komme ind på.

- Det kan jeg ikke sige noget om. Vi er startet med den brede palet med efterforskning og tekniske undersøgelser, forklarer politiinspektøren.

Den 77-årige er sidst set i live fredag aften klokken 20.15, og politiet vil derfor gerne i kontakt med folk, som måtte have bemærket noget usædvanligt i perioden fra fredag aften til lørdag formiddag klokken 10.

Alene i den forløbne uge er der dermed fundet fire mennesker, der er blevet slået ihjel.

Lørdag i sidste uge blev liget af den 39-årige Hafida Bourouih fundet i en spejderhytte ved Næstved efter nogle dages eftersøgning. Også hun var blevet kvalt. Hendes 40-årige mand er blevet varetægtsfængslet for drabet.

Tirsdag blev en 48-årig italiensk kvinde fundet dræbt på et grønt område i Lyngby ved København. En 31-årig mand, som hun lejede et værelse hos, er blevet varetægtsfængslet for drabet. Han er desuden tiltalt for voldtægt af en anden kvinde, der boede til leje hos ham.

Dagen efter blev liget af den 21-årige Kamilla Hantusch fundet ved et motorvejsnedkørsel ved Kliplev i Sønderjylland efter en 11 dage lang eftersøgning. En 24-årig mand, der er far til hendes seksårige datter er varetægtsfængslet i sagen.

I alt er der foreløbig begået 33 drab i år mod 35 hele sidste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip