Hjemmeplejen på kursus i klar tale

Hjemmeplejen sparede sidste år 850.000 kroner, på et fald i medarbejdernes sygefravær, og har nu valgt at bruge de penge på kurset.

Forventninger og småproblemer
- Det gør vi, fordi både medarbejdernes arbejdspladsvurderinger, og henvendelser fra borgere og pårørende, viser at de problemer der opstår, ofte bunder i kommunikationen. Det går galt, når forventninger ikke er afstemt, og når småproblemer ikke bliver taget i opløbet, siger leder af hjemmeplejen Midt/Vest Kari Stork.

- Det kan eksempelvis være, der mangler flydende håndsæbe i hjemmet eller at borgere og pårørende ønsker noget ekstra, som falder uden for det, vi leverer, fortsætter Kari Stork.

Kurset har effekt
- I dagligdagen tænker jeg på, hvordan jeg skal tackle tingene, ud fra det, vi har lært.  At sige tingene tydeligt nok, på en respektfuld måde og at tage en konflikt i opløbet, sådan at begge kommer ud af det som vindere, siger social- og sundhedshjælper Malene Engvig.

Foto: Arkiv

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip