Hjerteskærende trist: Isbjørn kan dårligt gå og lever i møgbeskidt zoologisk have

En optagelse fra en zoologisk have af en øjensynligt trist isbjørn i frygtelig forfatning med sammenfiltret og møgbeskidt pels har sat sindene i kog på sociale medier.

Brugeren 'ORPAK Kruševac' har lagt videoen på Youtube tidligere på ugen, og klippet stammer angiveligt fra en zoologisk have i Beograd, skriver britiske Daily Mail.

I videoen ser man, hvordan isbjørnen kæmper for at rejse sig op, mens den angiveligt er smurt ind i egen afføring. Den sidder på bagbenene tæt på en grumset pool og virker udmattet, mens den fortsat forsøger at komme på benene. 

Efter et stykke tid lykkes det omsider for isbjørnen at rejse sig, og den bevæger sig langsomt frem, mens den efterlader et spor af skidt bag sig. 

Ifølge Daily Mail er klippet fra den zoologiske have Belgrade Good Hope Garden, som angiveligt en af Europas ældste zoologiske haver.

- Vi kræver, at dette torturkammer bliver lukket, eller at dyrene bliver flyttet til et sted, hvor de vil få et hjem, som kan sammenlignes med naturlige omgivelser, skriver den fortørnede bruger, som har lagt optagelsen på Youtube, hvor det siden er blevet set godt 20.000 gange.

Se hele optagelsen herunder.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip