Hjulmand efter 0-4: Ungt hold er ingen undskyldning

Sæsonstarten har budt på yderligheder for FC Nordsjælland. I premieren mod Viborg vandt nordsjællænderne på fremmed græs med 4-0, men i anden kamp tabte man så hjemme med samme cifre til FC Midtjylland.

Farum-klubben spiller med mange unge spillere af egen avl, men det skal ifølge træner Kasper Hjulmand ikke være en undskyldning for de store udsving.

- Det vil jeg ikke bruge som undskyldning, det var for dårligt uanset, om vi stillede med lutter 17-årige, siger Kasper Hjulmand.

Træneren fornemmede ellers i pausen, at der kunne vente nogle point, men fire mål i de sidste 22 minutter knækkede altså FC Nordsjælland totalt.

- Jeg kunne godt mærke, at vi var pressede, og vi blev alt for stressede i vores spil. Vores positioner var ikke rigtig gode, men kampen var alligevel lige, og jeg fornemmede i pausen, at der lå noget til os, siger Hjulmand.

- Hvis vi bare blev et my bedre i vores opspil og spillede gennem deres genpres, lå der muligheder. Men vi må bare sige, at de trykkede os i anden halvleg, hvor vi aldrig kom ud af det greb.

- Vores reaktion, især efter deres andet mål, var ikke god. Vi skal klemme endnu mere sammen i den situation, siger Hjulmand.

Anfører Andreas Maxsø er skuffet over, at holdet på den måde faldt sammen i slutfasen.

- FC Midtjylland havde læst os og gjorde det svært for os. Vi havde vel kun to eller tre gode opspil i kampen. Ellers sad de på det hele, og de moste os på alle dødboldene, siger Maxsø.

- Man skal ikke forvente udsving, som man så her. Det var ikke godt nok. Vi havde vores udsving i sidste sæson, men det skal vi ikke gentage i denne sæson. Vi skal rette op på det, og det starter på træningsbanen i morgen.

FC Nordsjællands næste opgave er udekampen mod Superligaens førerhold FC København på lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip