Hjulmand efter ligapremiere: Vi viste god moral

Kasper Hjulmand var sekunder fra et nederlag i sin første bundesligakamp som Mainz-træner, men en udligning i overtiden sikrede Mainz 2-2 i en svær premiere i Paderborn.

Den danske træner erkender, at hans mandskab tabte tråden efter pausen, men er tilfreds med, at det trods alt blev til et point.

- Jeg tror, vi blev for nervøse i anden halvleg. Men vi viste god moral i de sidste minutter, og det er meget vigtigt for os. Det er ikke let at indføre en ny stil, siger Kasper Hjulmand ifølge nyhedsbureauet dpa.

Danskeren har fået en hård start i jobbet, efter at det blev til nederlag i både Europa League-kvalifikationen og den tyske pokalturnering.

Da Mainz fire minutter før tid kom bagud 1-2 mod Paderborn, lignede det endnu en nedtur for Hjulmand, men Ja-Cheol Koos scoring på straffespark reddede eftermiddagen.

- Det var vigtigt i det mindste at få et point. I dag var der flere gode ting, men også mange fejl, konstaterer den tidligere FC Nordsjælland-træner.

Mainz møder næste søndag Hannover 96 på hjemmebane i anden spillerunde i Bundesligaen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip