Hjulmand: Jeg græmmes over brændte chancer

FC Nordsjælland er et af de hold, som afslutter mest i Superligaen, men som samtidig scorer færrest mål.

Og det var præcis det, som gjorde, at det søndag endte med en overbevisende 4-1-sejr til Brøndby, som i modsætning til FCN udnyttede de oplagte muligheder.

- Det er ikke ufortjent, at Brøndby vandt. Jeg synes, at de gjorde det godt og fik lagt et tryk på os.

- Men jeg græmmes over, at vi i en kamp som den her ikke fik scoret flere mål. Vi kunne have skabt endnu flere ting, hvis vi kigger på situationerne i første halvleg.

- Der var så mange chancer og lige-ved-og-næsten-situationer, som skal udmønte sig i mere og flere store afslutninger og scoringer.

- Så at gå fra banen i første halvleg uden at score er klart noget, vi vil græmmes over, siger Kasper Hjulmand.

FCN kæmpede heller ikke nok i anden halvleg, da Brøndby hurtigt kom foran med 2-0, påpeger Hjumand.

- Jeg er også utilfreds med vores reaktion efter 0-2-målet. Vi var slet ikke færdige med denne kamp, og jeg synes, at vi stoppede med at arbejde hårdt nok.

- Først til sidst kom der lidt liv i kampen igen. Men vi skal gøre tingene færdige, så det er jeg ikke tilfreds med. Selv om vi kom bagud 0-2, så kunne der være masser af muligheder i kampen endnu, siger FCN-træneren.

Kim Aabech, som spillede forreste angriber hos FCN, havde flere chancer for at få scoret, og han var enig med sin træner i, at effektiviteten var for dårlig i front.

- Han ved - lige så godt som jeg - at mål ændrer kampe. Og selv om vi var bagud 0-1 og 0-2, så havde vi egentlig nogle store chancer for at komme tilbage, og det kunne have knækket Brøndby lidt.

- Det formåede vi ikke, men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få scoret igen mod FC Vestsjælland i næste uge, siger Kim Aabech.

/ritzau/

 

Dagens Gossip