Hjulmand og Mainz er stadig ubesejret efter topkamp

Den danske træner Kasper Hjulmand har stadig ikke prøvet at tabe i Bundesligaen.

I sæsonens sjette kamp blev det til den fjerde uafgjorte, denne gang 0-0 hjemme mod Hoffenheim, der havde sin dansker Jannik Vestergaard på bænken i hele kampen.

Klubberne deler nu overraskende ligaens andenplads, begge efter to sejre, fire uafgjorte og en målscore på 9-5. En eventuel vinder kunne have overtaget førstepladsen fra Bayern München - i hvert fald midlertidigt.

Selve spillet var ikke ligefrem en topkamp værdigt, men det var intenst mellem to hold, der ikke ønskede at risikere for meget.

Mainz dominerede mest, men Hoffenheim, der spillede direkte, havde lige så mange scoringsforsøg.

Første halvleg største chance tilfaldt dog hjemmeholdet. Lejesvenden Filip Djuricic blev spillet fri lige uden for straffesparkfeltets bue, og han forsøgte lidt nonchalant at lobbe bolden over målmand Oliver Baumann. Det mislykkedes.

Her kunne hjemmeholdet godt have brugt ligatopscoreren Shinji Okazaki, der var skadet. Han har scoret fem mål i de første fem runder.

Kampen var præget af, at begge hold kunne leve med uafgjort oven på en god sæsonstart. Det blev kun tydeligere, som kampen skred frem, og så var nulløsningen uundgåelig og helt fortjent.

/ritzau/

 

Dagens Gossip