Hjulmand om tvivlsomt straffe: Spillerne har en sag

Skrevet af admin

28/02/2016

Dagens topnyheder

Et tvivlsomt straffespark blev afgørende, da Viborg og FC Nordsjælland søndag eftermiddag spillede 1-1 i Alka Superligaen.

Det lignede længe en FCN-sejr, men i overtiden pegede dommeren på pletten, da Ramon Rodrigues havde armen på bolden.

De langsomme gengivelser viste imidlertid, at brasilianerens arm blev skubbet op på bolden i situationen, og derfor forstår FCN-træner Kasper Hjulmand godt, at hans spillere er skuffede.

- Drengene har tidligere i sæsonen følt sig bortdømt til sidst, og hvis man kigger på beviserne, så har de vel også noget at have det i, siger Kasper Hjulmand

- Det er uden tvivl hårdt for spillerne og for os alle sammen, at vi ikke fik sejren med i dag.

I Viborg-lejren vil man hverken sige, at der var straffe eller det modsatte, men Johnny Mølby konstaterer dog, at der uden tvivl var arm på bolden i situationen.

- Der var mange detaljer i den episode, der var jo hånd på bolden i situationen, men jeg kunne ikke se, om han fik et skub i ryggen inden, siger Johnny Mølby.

Omvendt mener han, at der i løbet af kampen var flere situationer, hvor dommer Michael Tykgaard kunne have peget på pletten.

- I den situation fik Mikkel Rask ikke lov til at sætte af og komme op til bolden, siger Johnny Mølby.

Og ifølge ham var det ikke et enestående tilfælde i kampen.

- Vi havde mange dødbolde i løbet af kampen, og de var godt klar over, at de ikke kunne matche os i luftspillet. Og de løb sådan set ind i vores spillere. Sådan er det jo nogle gange i fodbold, siger Johnny Mølby.

Viborg trænere glæder sig dog over, at det trods alt blev til et enkelt point.

- Vi skal selvfølgelig være tilfredse med et enkelt point, når vi fik udlignet så sent. Men det var sådan set fortjent, siger han.

/ritzau/