Hjulmand: Vi mangler skarphed i felterne

FC Nordsjælland tabte lørdag aften hjemme 1-2 til oprykkerne fra FC Vestsjælland i Superligaen.

Og værternes cheftræner, Kasper Hjulmand, savnede især effektivitet i begge felter.

- Vi lader for lette mål gå ind, og vi er ikke stærke nok og standhaftige nok i duelspillet, når man rigtig skal tage fra.

- Og så mangler der effektivitet og skarphed i vores afslutninger, siger Kasper Hjulmand.

- Men i dag var det marginaler, og jeg kan ikke klandre dem for kvaliteten. Der var en fod i vejen eller en stolpe i vejen. Vi tæller seks eller syv 100 procentschancer og 15 gode afslutninger. Men der mangler effektivitet i begge ender.

Hjemmeholdet kom bagud tidligt, da Michael Christensen sparkede en returbold i kassen. Hjulmand er sikker på, at der var offside i situationen.

- Nogle ting kan man godt forstå må være svært for dommerne. I det her tilfælde står der en mand inde på stregen. Vi snakker tre meter offside, og jeg føler, at jeg kunne se det 40 meter væk. Jeg synes, det er underligt, at han ikke kan se det.

FC Nordsjælland og FC Vestsjælland har nu begge 26 point, og der er fire point ned til Viborg under stregen.

Hjulmand erkender, at man stadig er en del af nedrykningsspillet.

- Den her Superliga er så skør, og alt kan ske. Vi er bestemt en del af det. Det, den her sæson handler om, er at komme sikkert i havn.

Midtbanespilleren Lasse Petry er enig med sin træner i, at der skal arbejdes med sagerne i felterne.

- Vi er ikke skarpe nok i begge felter. Vi har bolden utrolig meget og har egentlig også en del chancer. Vi vidste, hvad de kom med, og at de er stærke på dødbolde, omstillinger og indlæg, siger Lasse Petry.

- Det laver de to mål på i dag, og der var vi simpelthen ikke skarpe nok. Vi må steppe lidt op og være endnu mere aggressive, når de andre har dødbolde.

FC Nordsjælland har tabt to hjemmekampe i sæsonen - begge til FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip