Hobbitten: Vind LEGO-æsker og billetter til filmen

Skrevet af Holger Madsen

|

17/12/2012

Dagens topnyheder

KONKURRENCEN ER SLUT !

Vi udlodder præmierne i samarbejde med SF Film og LEGO, og der er tale om 3 x 2 billetter, plus en stor LEGO-æske og to mindre (se billederne). Altså enten en stor eller lille æske til hver vinder af billetterne.

Forventningerne til filmen Hobitten - En uventet rejse, er tårnhøje, når den kører i biograferne fra den 12. december. Det er den Oscarvindende instruktør Peter Jackson kommer nu er klar med den første af tre dele af filmatiseringen af det populære mesterværk ”Hobbitten” (Org. ”The Hobbit”) af J.R.R. Tolkien.

Eventyret, som er en forgænger til ”Ringenes Herre”, handler om den lille hobbit Bilbo Sækkers uventede rejse, da han bliver en del af en farefuld færd for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor, som er blevet overtaget af dragen Smaug. Bilbo bliver kontaktet af troldmanden Gandalf den grå, som vil have ham til at slutte sig sammen med en gruppe dværge ledet af den legendariske kriger Thorin Egeskjold.

De føres igennem skove, over bjerge og gennem farligt vildnis og steder fyldt med orker, dødsensfarlige varge, kæmpeedderkopper, formskiftere og troldmænd. Bilbo møder også Gollum og får fat i en magisk guldring, som er bundet til Midgårds skæbne.

Hobbitten - En uventet rejse, er også teknisk interessant. Den bruger nemlig den nye HFR-teknologi, der blandt andet betyder 48 billeder i sekundet frem for de klassie 24 billeder, og lyden er også  bedre. Så der venter en særlig oplevelse - naturligvis i 3D.

Tilbage til konkurrencen. Vi finder tre vindere, og det eneste du skal gøre er, at du herunder i vores debat skal svare på spørgsmålet: Hvad hedder skuespillereren, der spiller Bilbo Sækker i Hobbitten - En uventet rejse?

Konkurrencen kører frem til mandag den 17. december 2012 klokken 9, hvor vi trækker lod blandt alle rigtige besvarelser. Vinderne offentliggøres her på denne side. Billetterne til filmen er gældende fra den 2. januar 2013.

SÅ ER VINDERNE TRUKKET:

Peter Elkman Jørgensen

Gitte Marie Zakariasen

Serife Babi Brintlev

Stort tillykke til de heldige vindere af en æske LEGO Hobbitten med tilhørende to billetter til filmen. Du skal sende dit fulde navn og adresse til os senest onsdag den 19 decmber kl. 12, og så har du præmierne inden jul. Send dine oplysninger til redaktion@dagens.dk.

Og til alle jer andre: Tusind tak for den store deltagelse, og det rigtige svar er naturligvis Martin Freeman.