Hobro-boss forventer stor udskiftning i truppen

admin

425 uger siden

|

22/05/2016

Dagens topnyheder

Efter sommerferien står der 1. division på menuen for Hobros vedkommende, og det kan meget vel blive uden en række af de spillere, som er på lønningslisten hos nordjyderne i øjeblikket.

Hele 12 spillere i Hobro-truppen står nemlig uden kontrakt efter 30. juni 2016.

- Der begynder snart at komme en afklaring på tingene, og vi har også samtaler med spillerne i den kommende uge. Vi arbejder på at få sammensat en trup, der kan spille med om oprykning til Superligaen, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen.

Den kommende trup bliver dog mindre end den nuværende, siger han.

- Vi skal gerne have en trup på 20 spillere, og det betyder, at vi skal af med nogle af dem, som vi har nu. Men vi skal også have noget nyt blod ind, som ikke har været med til at rykke ned. Det kan forhåbentlig skabe noget ny energi til holdet, siger sportschefen.

Cheftræner Ove Pedersen er godt tilfreds med sit nuværende spillermateriale, men ligesom sportschefen forventer han også en større udskiftning i truppen.

- Vi siger højst sandsynligt ikke farvel til alle 12 spillere med kontraktudløb, men vi skal bygge noget nyt op, og derfor har vi brug for nye spillere, siger Ove Pedersen.

Profiler som Jesper Rask, Anders Egholm og Michael Christensen er blandt de spillere, der har kontraktudløb til sommer.

Ifølge Jens Hammer Sørensen har Hobro i øjeblikket den bedste trup i klubbens historie. Det beviste spillerne også med søndagens 4-2-sejr over FC København, mener sportschefen.

- Drengene viste i dag, at vi har et rigtig godt fodboldhold. Vi scorede fire mål mod de danske mestre, og vi kunne sagtens have lavet nogle flere. Det er ganske imponerende, siger Jens Hammer Sørensen.

/ritzau/