Hobro-boss regner med sine profiler ved nedrykning

Med lørdagens 0-2-nederlag til OB er Hobro fortsat isoleret på sidstepladsen i Alka Superligaen.

Der er 11 point op til Esbjerg på den rigtige side af nedrykningsstregen, og i Hobro er sportschef Jens Hammer Sørensen så småt begyndt at forberede sig på den kommende sæson.

- Jeg ved ikke, om man kan sige, at jeg ligefrem forbereder mig på 1. division, men vi forbereder os på næste sæson. Sådan er det altid, og vi er begyndt at kigge os omkring, siger Jens Hammer Sørensen.

Før sæsonen forstærkede Hobro offensiven med spillere som Mayron George, Pål Alexander Kirkevold og Jung-Bin Park. De har også kontrakt med klubben i næste sæson, og sportschefen afviser ikke, at trioen bliver, selv om Hobro måtte rykke ned.

- Som udgangspunkt skal de være her i næste sæson. Da vi hentede dem, vidste vi jo godt, at der var en chance for at rykke ned, så for mig at se kan de sagtens blive her, selv om vi måtte skulle spille 1. division, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro-sportschefen så trods lørdagens nederlag mod OB enkelte opløftende takter hos sit hold.

- I momenter så det fint ud. Vi var meget på bolden, men vi må jo også konstatere, at vi mangler at blive farlige. Vi arbejder rigtig meget med vores offensive spil, men det er selvfølgelig en bet for os, at Mayron George er ude i øjeblikket, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip