Hobro-chef har snart Hvilsom-erstatning klar

I Alka Superligaklubben Hobro står man snart klar med offensiv forstærkning til truppen, hvorfra topscorer Mads Hvilsom onsdag blev solgt til tyske Eintracht Braunschweig.

Det siger sportschef i Hobro, Jens Hammer Sørensen, til Ritzau.

- Vi har noget meget undervejs, og det kan være, der kommer en pressemeddelelse senere i dag.

- Vi har noget klar inden sæsonstart på søndag, garanterer sportschefen og siger, der kan være flere offensive spillere på vej:

- Vi har planer om at hente mere end én offensivspiller, og det kigger vi efter. Vi håber på at få et par spillere ind ret hurtigt, siger Jens Hammer Sørensen.

Indtægterne fra salget af Hvilsom kan komme resten af truppens nuværende spillere til gode.

- Det er ikke nødvendigvis min plan, at alle pengene fra Hvilsom-salget skal investeres i nye spillere.

- Jeg kunne også godt tænke mig at investere i infrastrukturen i klubben, og der er måske nogle, der kan få en lidt længere aftale, så vi bruger pengene på de drenge, der er her i forvejen. Det kan være med til at forbedre fundamentet i klubben, siger sportschefen.

Jens Hammer Sørensen bekræfter, at der var flere klubber, som var villige til at købe Mads Hvilsom - herunder andre danske klubber.

- Vi har haft råd til at vente, for vi har ikke nødvendigvis skullet af med ham lige nu. Vi har ventet på den rigtige klub for Mads, og det synes vi, Braunschweig er. Dem har vi haft god held med at sende Emil Berggreen ned til.

- Da de kom på banen, gik der ikke ret lang tid, før vi fandt en pris, som vi har holdt fast i, og den pris har vi fået. Så det er et godt match. Derimellem har vi talt med danske og udenlandske klubber, men det har ikke føltes som det helt rigtige match, siger sportschefen.

Når Hobro søndag rejser til Odense for at møde OB i første runde af superligasæsonen, bliver det uden angrebsivrige Quincy Antipas og Mikkel Beckmann, der begge døjer med skader.

/ritzau/

 

Dagens Gossip