Hobro forlænger med kaptajnen og henter to nye

Superliga-debutanten Hobro fortsætter oprustningen forud for den første sæson i den bedste fodboldrække.

Klubben har fredag skrevet kontrakt med to spillere, der i den seneste sæson optrådt i den næstbedste række, og som nu skal tage et skridt op.

Den ene er Thomas Hansen, en gammel Superliga-kending med fortid i Brøndby, AGF, Silkeborg og Sønderjyske. Han har senest spillet for Brønshøj.

- Thomas Hansen har Superliga-erfaring fra flere klubber, og han er samtidig en dygtig defensiv spiller, der kan bruge såvel hovedet som fødderne. Thomas kommer til Hobro IK med en rutine, som hele truppen kan gøre brug af, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Derudover får Hobro tilgang af midtbanemanden Mathias Schlie, der senest har spillet for Vendsyssel, men som tidligere har været i Hobro.

- Mathias Schlie er en spiller, der kommer hjem til klubben efter tre sæsoner i andre klubber. Det er en anden og bedre spiller, der nu vil trække i den gule trøje igen, og efter min mening har han været Vendsyssels klart bedste mand i de seneste sæsoner, siger Jens Hammer Sørensen.

Sportschefen glæder sig samtidig over, at det er lykkedes at forlænge kontrakten med klubbens kaptajn og forsvarskrumtap Mads Justesen.

Den målfarlige midterforsvarer spiller foreløbig i Hobro frem til næste sommer.

- Jeg er glad og lettet over, at det er faldet på plads. Når vi kun kunne blive enige om et års forlængelse, er jeg glad for, at det kommer til at foregå i Superligaen.

- Jeg ser frem til at møde drengene på mandag efter ferien, og vi vil sammen gøre os så klar som overhovedet muligt til at tage fat på de opgaver, der venter forude, siger Mads Justesen.

Hobro debuterer i Superligaen 20. juli med en udekamp mod OB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip