Hobro forstærker sig med Mikkel Beckmann

Fodboldklubben Hobro IK fortsætter oprustningen inden forårssæsonen i Alka Superligaen.

Klubben skriver i en pressemeddelelse torsdag aften, at den har skrevet kontrakt med offensivspilleren Mikkel Beckmann, der senest har spillet i den svenske klub Elfsborg.

Aftalen strækker sig frem til sommeren 2016.

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække endnu en spiller af denne kaliber. Mikkel Beckmann kan medvirke til at flytte holdet og klubben endnu mere.

- Vi får en spiller med rutine og masser af kampe på højt niveau, og det kan hjælpe os i forårets vanskelige kampe, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mikkel Beckmann, der har spillet 128 superligakampe og syv A-landskampe, glæder sig over at få chancen i oprykkerklubben.

- Den måde, der bliver arbejdet på i Hobro, er en fed og anderledes måde, der passer rigtig godt til mig. Jeg er glad for, at vi kunne finde en løsning og glæder mig vildt til at komme i gang, siger Beckmann.

Han har tidligere spillet i de danske klubber Lyngby, Randers og FC Nordsjælland. Han kan debutere for Hobro i Superligaen ude mod Sønderjyske 22. februar.

Hobro har tidligere denne vinter hentet Mikkel Thygesen i Brøndby.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip