Hobro-fund spænder ben for FCK's guldhåb

Alt var lagt til rette for, at FC København kunne tage et stort skridt tilbage i mesterskabskampen.

Men FCK forspildte den gyldne mulighed med skuffende at spille 1-1 mod Randers FC i Parken. Andreas Cornelius og Kasper Fisker scorede målene i anden halvleg.

Det er et resultat, som ikke just aftvinger respekt i guldkampen. Især når man ser på den måde, der var dækket op til københavnerne på inden opgøret.

Superligaens førerhold FC Midtjylland tabte lørdag 0-1 hjemme til FC Nordsjælland. Og forfølgerne AaB havde tidligere søndag tabt 2-3 ude til bundholdet Sønderjyske.

Dermed halede FCK kun et enkelt point ind på både FCM og AaB. FCK er nu seks point fra FCM på førstepladsen og fire fra AaB på andenpladsen.

FCK havde simpelthen ikke dræberinstinktet, da det gjaldt. Og Randers var flere gange ved at bringe sig foran i kampen.

I midten af anden halvleg viste Cornelius, hvilken klasse han besidder, efter at angriberen havde siddet ude i to karantænedage efter sit røde kort mod FCM.

Cornelius tog selv bolden med sig ind i feltet, og efter et par snævre driblinger satte han bolden i nettet. Inden da havde han været en skygge af sig selv.

Hele FCK-holdet havde generelt været en skygge af sig selv, og træner Ståle Solbakken råbte og skreg i frustration på bænken foran de 14507 tilskuere.

Katastrofen indtraf så, da veloplagte Kasper Fisker, der er hentet i 1. divisionsklubben Hobro, fik overlistet Johan Wiland i FCK-buret med et fladt skud.

I slutfasen pressede Randers flere gange på for endnu en scoring, men det blev ved pointdeling i Parken.

FCK ligner fortsat ikke holdet, som skal tage DM-guldet i denne sæson. Det kan dog stadig udvikle sig til en tæt DM-dyst mellem FCK, AaB og FCM, fordi der venter flere indbyrdes opgør.

/ritzau/

 

Dagens Gossip