Hobro IK lejer ung målmand i FC Midtjylland

Superligaklubben Hobro IK lejer FC Midtjyllands 20-årige målmand Oliver Korch, der bliver tilknyttet på en lejeaftale det næste år.

Det oplyser Hobro IK i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

- Oliver Korch er en ualmindelig talentfuld ung målmand med en lang række ungdomslandskampe på CV'et, siger Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK, i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig stolt over, at vi er i stand til at tiltrække dygtige spillere, der søger til os for at blive endnu bedre, fortsætter han.

I Hobro IK skal Oliver Korch konkurrere med førstevalget Jesper Rask, der har vogtet målet for klubben i de første fire runder af Superligaen. Derudover har klubben målmanden Martin Pedersen i truppen.

- I Hobro IK forventer jeg at kunne gå ind og konkurrere med de to andre keepere i truppen for at gøre målmandsteamet endnu stærkere, siger Oliver Korch, i en kommentar til skiftet.

- Jeg håber, at mit ophold i Hobro kan give mig masser af glæde og gå-på-mod med nye inputs og fornyet energi. Jeg glæder mig samtidig til at blive set på med nye øjne, siger Oliver Korch.

I FC Midtjylland stod Oliver Korch i skyggen af de to målmænd Jakob Haugaard og Lasse Heinze, og han havde endnu sin debut i Superligaen til gode for den midtjyske klub.

Oliver Korch har 37 ungdomslandskampe på CV'et og har desuden været til prøvetræning i Inter, Manchester City og Stoke City.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip