Hobro-kaptajn efter 1-1: Vi kom forrygende tilbage

Superliga-overraskelsen Hobro var spillet helt ned i kampens første halve time, men formåede ganske imponerende at få vendt kampbilledet og sikret sig 1-1 mod Esbjerg lørdag eftermiddag.

En taktisk justering og holdets gode moral var årsagerne til, at nordjyderne fortsat kan prale af at være ubesejret siden anden spillerunde.

- Det var en helt forrygende måde, vi kom tilbage på efter pausen. Vi tog skeen i den anden hånd, og jeg mener også, at vi kunne have lavet flere mål, siger Hobros anfører Mads Justesen til TV3 Sport.

Han havde set sit hold være alvorligt på hælene i kampens indledning, hvor Esbjergs Martin Pusic bragte gæsterne foran.

- Fra kampens start var vi der ikke i duellerne og var der ikke mentalt. Det er skidt, for det skal vi være, hvis vi skal klare os i Superligaen.

- Men vi har en sindssyg stærk tro på os selv i øjeblikket. Da vi gik til pausen, kiggede vi hinanden i øjnene og sagde til hinanden, at vi ikke kunne være det bekendt. I anden halvleg, gik vi fuldt ind i duellerne, og når vi gør det, ser vi gode ud, siger Mads Justesen.

Træner Jonas Dal var også tilfreds med holdets reaktion efter den dårlige start, som krævede aktivitet fra sidelinjen.

- Vi var ikke så tætte i kæderne, som vi gerne ville have været. Esbjerg fik lov at spille bolden op midt i banen alt for ofte.

- Vi vidste godt, at Esbjerg har dygtige fodboldspillere, men vi kom ikke til at stå rigtigt på banen. Da vi fik rettet det, gik det meget bedre, ligesom det fik effekt, at vi fik skubbet bagkæden længere frem, forklarer Jonas Dal.

Hobro er på Superligaens tredjeplads med 15 point efter otte kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip