Hobro-keeper: Vi troede ikke FCK kunne score

Skrevet af admin

20/09/2015

Mest læste i dag

Overligger, stolper og en fantastisk dobbeltredning af Jesper Rask i Hobro-målet holdt i 84 minutter FC København fra fadet i søndagens opgør i Alka Superligaen.

Men et drøn fra indskiftede Andreas Cornelius aflyste smilene i Hobro-omklædningen.

- Det er sådan en kamp, hvor man har fornemmelsen af, at de bare ikke kan score. De rammer stolpen, overligger og det hele, så det er sgu træls, at de lige når at få en pind ind, lyder det fra Jesper Rask, som ellers stod en flot kamp.

Han diskede selv op med en suveræn dobbeltredning på forsøg fra FCK-angriberen Federico Santander, men i vanlig jysk stil var han ikke meget for at bruge superlativer om sin egen indsats i situationen.

- Jeg er nede og tage en ved jorden, og så kigger jeg heldigvis hurtigt op, og så når jeg at få armen op, lyder det fra Hobro-målmanden.

Derimod ville han gerne rose holdets indsats trods nederlaget.

- Vi må kigge på indstillingen og se, at den er i orden. Vi fightede godt, og hvis vi fortsætter sådan, så er der også mange point at hente fremadrettet. Det kan vi bruge det til. Men jeg er selvfølgelig meget træt af, at vi ikke får point i dag, siger Jesper Rask.

- Det er vildt irriterende.

Ud over Jesper Rasks gode præstation leverede også nyindkøbet Jung-Bin Park en flot kamp i den times tid, han fik på banen.

Han var en evig kilde til uro i FCK's bagkæde, og Hobro-træner Jonas Dal ser frem til at få endnu mere ud af den vævre sydkoreaner.

- Det er en rigtig dygtig spiller, vi har fået. Det er godt, vi har fået ham tilknyttet, siger Jonas Dal.

Holdet ligger fortsat sidst i Superligaen, og Jonas Dal og spillerne skal håbe på, at man ikke bliver frataget pointene fra sejren over AGF, hvor Adama Tambouras papirer ikke var helt på plads.

Den sag ligger på bordet hos Dansk Boldspil-Union (DBU) lige nu.

/ritzau/