Hobro-målmand: FCM splittede os ad

Hobro løb fredag aften ind i et ordentligt nederlag, da FC Midtjylland gæstede DS Arena. Resultatet blev 5-1 til gæsterne, og det var første gang, at Hobro tabte på hjemmebane i denne sæson.

- FC Midtjylland splittede os fuldstændigt ad. De spillede meget hurtigt og kom frem til mange chancer, og man skulle næsten tro, at de havde lim på støvlerne. FC Midtjylland er det bedste hold, vi har mødt i denne sæson, siger målmand Jesper Rask.

Hobros forsvarsspiller Anders Egholm havde efter kampen store roser til FC Midtjylland, som ifølge ham er Superligaens bedste hold.

Alligevel var han skuffet og irriteret over, at nederlaget blev så stort, og at Hobro lukkede fem mål ind.

- Det var helt unødvendigt at tabe så stort, og det er jeg faktisk ked af. Vi gav nogle nemme mål væk, og det ligner ikke os.

- Ved de sidste to mål dækkede vi for dårligt op, og vi må være ærlige og sige, at det bare ikke var godt nok i dag, siger Anders Egholm.

Cheftræner i Hobro Jonas Dal har en fortid i FC Midtjylland, og han blev ikke overrasket over sin tidligere klubs taktik.

- FCM kom hurtigt foran, og så fik de et kæmpe boost. Det er ærgerligt, at de scorede to frisparksmål mod os, og det var med til at slå nogle søm i kisten. Det var svært at ændre noget i pausen, når målene blev sparket ind på direkte frispark, forklarer Jonas Dal.

- Vi skal nok komme op på hesten igen. Vi er pivhamrende stolte af vores sæson indtil videre, og vi har ikke glemt, hvor fedt det er at vinde og få point. Den følelses jagter vi altid med lys og lygte, og vi skal nok komme hurtigt videre, lover han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip