Hobro-profil: Esbjerg udlignede på et dumt tidspunkt

Sensationsoprykkerne fra Hobro fik lørdag aften en hård medfart på Blue Water Arena i Esbjerg, da holdet led et klart 2-4-nederlag til et velspillende, vestjysk mandskab.

Hobro kom ellers foran med 1-0 kort før pausen på et fremragende frisparksmål af midtbaneslideren Martin Thomsen, men føringen holdt kun få sekunder, inden Esbjerg fik udlignet, hvilket ærgrede målscoreren.

- Spillemæssigt var det godkendt, men resultatet var ikke godt nok. Esbjerg scorede på nogle rigtigt uheldige tidspunkter, og specielt udligningen lige inden pausen gjorde ondt på os, siger Martin Thomsen.

Anfører i Hobro, Mads Justesen, var ligesom sin holdkammerat ærgerlig over, at man ikke fik point med hjem i bussen fra det vestjyske.

- Denne kamp kunne ligeså godt have tippet over til vores fordel, og da vi fik udlignet til 2-2, var jeg faktisk sikker på, vi ville vinde, da jeg følte, vi var ovenpå. Desværre fik de et straffe, og så blev kampen på deres præmisser, siger forsvarsspilleren.

Hobros cheftræner, Jonas Dal, pegede på Esbjergs hurtige udligning kort før pausen og straffesparket som to afgørende punkter i kampen.

- Det var ærgerligt, vi ikke kunne holde vores føring til pausen, og det gjorde ondt på os, at de udlignede så hurtigt efter, vi var kommet foran, siger Jonas Dal og fortsætter:

- Vi vidste, Esbjerg ville gå hårdt til den, og det var de gode til. Det var ikke helt godt nok i dag, og situationen omkring straffesparket var et godt billede på vores kamp. Vi skulle have afværget situationen før, de kom ind i feltet.

Hobro forbliver foreløbigt på Superligaens syvendeplads, hvor oprykkerne efter 15 kampe har hentet imponerende 20 point. Næste opgør er hjemme i Hobro, hvor Randers kommer på besøg på DS Arena.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip