Hobro-profil: Hjemmebanen er vores fort

admin

|

04/08/2014

Dagens topnyheder

Hobro har taget Superligaen med storm, og søndag blev der skrevet endnu et kapitel til historien, da oprykkerne besejrede Brøndby med 2-0.

Søndagens kamp var Hobros første superligakamp på hjemmebane, og stadion var fyldt til randen.

- DS Arena er et fort for os, som vi allerede fik stablet på benene i 1. division, hvor vi næsten ikke tabte. Jeg er stensikker på, at der ligger mange point og venter på os på hjemmebane, siger Martin Thomsen.

- Vores stadion har været igennem megen udvikling, og vi har nu fået to nye mobile tribuner. Det skaber en fantastisk kulisse, og det giver noget ekstra, når stadion er helt tætpakket.

Hobros cheftræner Jonas Dal glæder sig også endeligt over at have indviet DS Arena i Superliga-regi, og han har store roser til hele klubben.

- Jeg er helt vildt stolt over at træde ind på et fantastisk flot stadion, hvor vi nu har fået skabt et superligastadion.

- Hele klubben har arbejdet stenhårdt i kulissen for at gøre stadion klar til Superligaen, og jeg er helt vildt imponeret over, at det kunne lade sig gøre så hurtigt, siger cheftræneren.

Søndag blev der sat ny stadionrekord, da 6583 tilskuere havde fundet vej til DS Arena. For Hobros anfører Mads Justesen var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Hobro lagde græs til superligafodbold.

- Det var fuldstændig surrealistisk at spille superligafodbold på DS Arena. Det er noget, jeg har drømt om altid, og det er alt for fedt. Der var folk over alt, god stemning og god fodbold, siger Mads Justesen og roser holdets mange tilskuere:

- Tilskuerne gik helt amok og var helt oppe at ringe, når vi fik tilkendt et hjørnespark. De støtter os altid igennem hele kampen, og jeg tror alle superligahold får det svært på vores hjemmebane.

/ritzau/