Hobro-profil: Vi kan ikke tabe for tiden

Hobro hentede sin fjerde Superliga-sejr ud af seks mulige, da holdet mandag aften slog FC Vestsjælland med 3-1 på hjemmebane.

- I øjeblikket føler vi slet ikke, at vi kan tabe nogle fodboldkampe. Vi tror og håber på, at vores gode stime kan forsætte længe endnu. Vi var knivskarpe i dag, hvor vi både havde heldet og dygtigheden, siger Hobros Martin Thomsen.

Midtbane-profilen stod selv for Hobros 3-1 mål kort før tid, hvor kampen blev endelig afgjort.

- Det var vigtigt, at vi fik lukket kampen hurtigt, da de scorede til 1-2. Vi havde forventet, at der kom et stort tryk efter scoringen, men heldigvis hørte mit højreben efter, og vi fik ro på igen, siger Thomsen.

Mads Hvilsom scorede også for Hobro mandag aften, hvilket placerer ham øverst på Superligaens topscorerliste med fem scoringer.

- Jeg syntes egentlig, at jeg burde have lavet et eller to mål mere i dag. Jeg havde et par store chancer udover målet, og det ærgrer jeg mig lidt over, at jeg ikke udnyttede, siger Mads Hvilsom.

FC Vestsjælland havde flere store chancer i løbet af kampen, men havde ikke skarpheden til at score de nødvendige mål.

Hobro-anfører Mads Justesen erkender da også, at holdet havde heldet med sig.

- Vi gav mange chancer væk i starten af kampen, men vi havde marginalerne på vores side i de situationer. Heldigvis har vi store kvaliteter i offensiven, hvor vi scorede tre gode mål.

- Sæsonstarten har været helt fantastisk, og vi får mere og mere selvtillid, for hver kamp, vi spiller, siger Mads Justesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip