Hobro-spillere: Vi kan slå Brøndby

Hobro har fået en imponerende start i Superligaen. De lagde ud med at slå OB på udebane, og i går var de tæt på at gentage kunststykket, da de gav Randers FC god modstand, men tabte 1-2.

I næste runde venter der en svær opgave, når Brøndby IF kommer på besøg på Hobro Stadion. Selvom Brøndby er store favoritter til opgøret, så tror Hobros spillere og træner på, at de kan drille dem søndag.

- Det bliver ikke en let kamp, men hvis vi kan spille ligeså kompakt mod Brøndby, som vi har gjort i de første to runder, så får Brøndby det rigtig svært mod os, siger Hobro-træner Jonas Dal.

Til søndagens opgør var der rejst næsten 1000 Hobro-fans med til Randers, og det varmede Hobro-anfører Mads Justesens hjerte. Han håber på en lignende opbakning søndag.

- Det var helt fantastisk, at der var så mange mennesker. Det gav et fantastisk boost, og når man i løbet af kampen var lidt presset, så kunne man bare kigge ned på fansene og blive opmuntret.

- Jeg håber, der kommer rigtig mange mennesker på søndag. Vi vil så gerne give alle fansene en rigtig god oplevelse mod Brøndby, og vi tror på, at vi kan slå dem, siger Mads Justesen.

Hobro Stadion har været igennem en mindre ombygning, siden oprykningen blev sikret i sidste sæson, og derfor glæder Hobro-spillerne sig ekstra meget til at være tilbage på hjemmebane igen.

- Vi har virkelig glædet os længe til, at kunne spille superligafodbold på Hobro Stadion. Der er sket rigtig meget på stadion, siden vi spillede vores sidste hjemmekamp, siger Martin Thomsen.

Midtbanespilleren er overbevist om, at Hobro kan overraske mod Brøndby, og peger på, at Brøndby måske kan komme til at undervurdere oprykkerne.

- Jeg tror, at omgivelserne bliver til vores fordel. Brøndby regner nok ikke vores stadion for særlig meget, og omvendt er vi vant til at spille der. De synes nok, at vi er nogle bonderøve, men det er fint nok. Så sender vi dem bare hjem med nul point, siger Thomsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip