Hobro-spillere vil droppe negative tanker og hente point

Uro, trænerskifte og rod i papirerne. Det lyder som et skrækscenarie for et hold, der er i gang med sin bare anden sæson i Danmarks bedste fodboldrække nogensinde.

Det er ikke desto mindre, hvad der er foregået i Hobro i den seneste tid. Fredag hev nordjyderne så deres første sejr i land i 10 kampe, da man slog AGF 3-1 hjemme.

I Hobro har man arbejdet med indstillingen til tingene, og det har hjulpet, siger anfører Mads Justesen.

- Vi har arbejdet med, at fra nu af skal vi glemme alle nederlag og alt postyr, fordi som det ser ud lige nu i tabellen, så har vi ikke noget tabe, når vi går på banen.

- Vores træner Lars (Justesen, red.) har haft fokus på, at vi skal tro på tingene, i stedet for at gå og tænke negativt hele tiden, siger han.

Op til fredagens kamp havde Hobro mistet træner Jonas Dal, og i hans sted er tidligere assistenttræner Lars Justesen ansat midlertidigt.

- Lars er jo ikke ny for spillerne og for klubben. Han og Jonas har været med til at skabe det her sammen, så han kan fortsætte Jonas' og Hobros filosofi og nøjes med at ændre nuancer, siger Mads Justesen.

Hobro vandt 2-1, da holdet i september mødte AGF i Alka Superligaen, men Hobro blev efterfølgende taberdømt med cifrene 0-3 på grund af rod i papirerne.

Træner Lars Justesen vil derfor nu rette fokus fremad og lade fortid være fortid.

- Jeg har sagt til spillerne, at vi trækker en streg i sandet. Fra nu af er skrivebordssager og nederlag fortid, og så tænker vi på de kommende kampe, siger han.

Justesen er ansat som cheftræner efteråret ud, og for ham handler den tid kun om én ting; point.

- Vi ligger sidst i tabellen, men nu handler det bare om at skovle så mange point sammen som overhovedet muligt i de sidste kampe i efteråret, siger træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip