Hobro-topscorer: Mega fedt hold at spille på

Hobro hentede fredag aften tre point i Alka Superligaen, da det hjemme på DS Arena blev til en sikker 3-1-sejr over Esbjerg.

Topscorer i Hobro, Mads Hvilsom, bidrog til sejren, da han scorede et flot mål til 2-1. Angriberen var efter kampen tilfreds med sejren og indsatsen.

- Det var en fantastisk holdindsats og en arbejdssejr, og det var fantastisk at se os fighte den her hjem mod et godt Esbjerg-hold. Det er mega fedt at spille på det her hold.

- Man må heller ikke glemme Quincy Antipas oppe foran. Han spillede vel nok sin bedste kamp i Hobro-trøjen, og han var outstanding, siger Mads Hvilsom.

Cheftræner i oprykkerklubben, Jonas Dal, glædede sig over sejren og den indsats, der blev leveret.

- Defensivt var vi skarpe, og vi var ikke bange for at stå lavt. Vi var Esbjerg overlegne i den del af spillet, der handlede om, at vi skulle forsvare, og de skulle angribe, siger Jonas Dal.

Cheftræneren var ligeledes tilfreds med sine to angriberes præstationer og roste dem og holdkammeraterne efter sejren.

- Quincy Antipas gjorde det fortræffeligt, og det er en fornøjelse at have en type som ham. Vi kan sparke bolden op til ham, og så skaffer han enten et hjørnespark eller scorer et mål.

- Hvilsom scorede også et kanonmål fra distancen. Jeg kan rose rigtig mange, siger han.

Den dobbelte målscorer, Quincy Antipas, kaldte sejren en god holdindsats, samtidig med han var glad for de to scoringer.

- Vi arbejdede stenhårdt alle mand, og så kom resultatet. De to mål var dejlige at score, men det var en holdindsats, siger angriberen.

Hobro har nu imponerende 34 point for 24 kampe i Superligaen. Næste opgave er imod Brøndby på udebane.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip