Hobro-træner efter 2-4: Missionen var tæt på at lykkes

25/05/2015 18:17

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hobro har overrasket alt og alle i denne sæsons Alka Superliga, men mandag led nordjyderne et ganske klart nederlag, da holdet besøgte FC Nordsjælland.

Farum-klubben vandt uden de store problemer med 4-2, og Hobro-træner, Jonas Dal, erkender, at hjemmeholdet var bedst.

- De var i hvert fald gode, og de var også bedre end os. Vi havde nok haft glæde af at kunne komme lidt længere frem på banen og også af at have lidt mere dynamik i vores forsvarsspil, siger Jonas Dal.

- Det er lidt ærgerligt, at vi ikke lykkedes med det, men omvendt stod den 1-1 ved pausen, og vi var millimeter fra at komme i kabinen med 2-1. Havde vi haft det, var vores mission lykkedes.

- Det var selvfølgelig lidt ærgerligt, men egentlig var vi tæt på succes med vores mission. Men det ser da lidt voldsomt ud, når den står 2-4 på måltavlen.

Efter sejren over Randers FC senest blev der snakket Europa League i Hobro, men med nederlaget i Farum er den drøm nu langt væk.

- Det var ikke os, men mest medierne, der snakkede europæisk. Det er ved at være passé nu, men det skal da ikke hedde sig, at vi ikke går efter at vinde de to sidste kampe, siger Dal.

- Gør vi det, kan det være, at der er noget at hente, men vi må også kigge på, hvad vi har at gøre med i øjeblikket.

- Jonas Damborg og Quincy Antipas er ude med skader, mens Anders Egholm var i karantæne, og i næste uge er Mads Justesen ude med karantæne, siger Jonas Dal.

Netop anfører Justesen ærgrer sig over, at FC Nordsjælland fik lov til at diktere kampens tempo.

- FC Nordsjælland spillede hurtigt og flyttede bolden godt. Det gjorde, at vi kom langt tilbage, og derfor var det svært for os at komme i duellerne. Det er i hvert fald en af forklaringerne, siger Justesen.

- Derudover havde vi mange rokeringer i dag. Ikke at det skal være en undskyldning, men folk skal lige finde sig til rette og have relationerne på plads.

/ritzau/