Hobro-træner jubler efter sensationssejr

Skrevet af admin

|

04/08/2014

Dagens topnyheder

Hobro leverede søndag en mindre sensation, da holdet på hjemmebane slog Brøndby 2-0. Sejren var fuldt fortjent, da hjemmeholdet var bedst igennem hele kampen.

- Jeg er meget, meget tilfreds med vores præstation. Drengene overholdt alle de aftaler, vi havde lavet på forhånd.

- Hele holdet fulgte taktikken til punkt og prikke, og det er forklaringen på, at vi endte med at vinde 2-0, siger Hobros cheftræner Jonas Dal.

En af kampens store profiler var Quincy Antipas, som denne sommer skiftede fra Brøndby til Hobro.

- Vi arbejdede stenhårdt som et hold og spillede en god kamp. Vi havde lagt en taktik om, at vi skulle tage Thomas Kahlenberg ud af Brøndbys opspil, og det lykkedes godt.

- Det var fint for os, at Brøndby havde bolden, og så forsøgte vi at straffe dem på kontraangreb, og det gik godt, siger Quincy Antipas.

Netop Antipas gav også store smil på læben hos Jonas Dal, som er lykkelig for at have fået et godt våben på kontraangreb.

- Antipas er et kanon godt våben. Han passer perfekt ind på holdet, fordi han er god til at løbe dybt og gøre noget på egen hånd. Han spillede en fantastisk god kamp, og han bliver endnu bedre, når han bliver mere indspillet på vores hold, siger Jonas Dal.

Sejren over Brøndby betyder, at Hobro stryger til tops i Superligaen og nu ligger på førstepladsen, hvilket overraskede holdets anfører.

- Er vi etter nu? Det er jo fuldstændig sindssygt, at vi nu ligger nummer et i Superligaen. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Det er helt vildt, siger en jublende glad Mads Justesen.

/ritzau/