Hobro-træner maner til besindighed efter choksejr

Oprykkerne fra Hobro leverede søndag en god, gedigen sensation ved at slå FC København med 3-0 i Telia Parken.

Trods det imponerende resultat og førstepladsen i Superligaen bevarer træner Jonas Dal jordforbindelsen. Og det skal han sørge for, at hans spillere også gør.

- Min opgave er at mane til besindighed. Vi skal arbejde videre ud fra den ydmyghed, vi også viste sidste år. Heldigvis ved drengene godt, hvad det handler om, siger Jonas Dal.

- Hele sidste sæson lød det: Nu kan det ikke blive ved for Hobro længere. Men vi blev ved og mindede hinanden om, at den her base er stor og stabil nok til, at vi kan gå igennem det her. Selv mod Brøndby og FCK. Og FC Nordsjælland næste gang.

For mange af spillerne sørger den civile karriere for, at fodboldeventyret ikke løber af med dem.

- Selvfølgelig er det lidt specielt. På mandag (i næste uge, red.) møder vi FC Nordsjælland, og der har hele holdet været i skole og på arbejde, siger superliga-topscorer Mads Hvilsom, der starter i skole på onsdag.

- Vi må se, hvordan det går, men vi er jo vant til det.

Kantspilleren Mathias Bersang Sørensen mener ikke, at den flotte sejr over FCK piller ved Hobros planer for sæsonen.

- Målsætningen har hele tiden været overlevelse. Det ændrer det her ikke på. Spillemæssigt tager vi det med videre, der fungerer.

Midt i al den nordjyske jordbundethed er Jonas Dal godt klar over, at Hobro leverede et stort resultat mod FCK.

- Vi synes også, at det er en kæmpe overraskelse og en kæmpe sensation. Men når man står i det, så kan man godt forstå det, siger succestræneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip