Hobro-træner om måltørke: Nu bliver den ikke værre

02/04/2016 21:07

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hobro nåede at sætte en negativ rekord i Alka Superligaen i kampen mod AGF.

Da Kasper Povlsen sendte udligningen i kassen, var det 653 minutter siden, at Hobro senest havde scoret, og det er den længste scoringstørke i Superligaens historie.

Derfor var det også en stor forløsning for Ove Pedersen, da hans hold endelig kom på tavlen og sikrede 1-1 i udekampen mod AGF.

- Vi vil selvfølgelig helst huskes for de positive rekorder, men sådan er det nu engang. Nu fik vi i det mindste sørget for, at måltørken ikke blev længere, siger Ove Pedersen.

- Det var en forløsning for os. Vi fik et mål, vi fik et point, og ikke mindst viste spillerne mental styrke og lagde et godt tryk på AGF, efter vi kom bagud kort før pausen.

Selv om Ove Pedersen er glad for det ene point, så mener han alligevel, at det kunne være blevet til fuldt udbytte, da Hobro viste gode takter i anden halvleg.

- Det var fortjent, at AGF kom foran i første halvleg, men det var ærgerligt for os, da vi vidste, at vi havde mere at skyde med. I anden halvleg fik vi lagt et godt pres både spillemæssigt og på standardsituationer, så det kunne godt have tippet til vores fordel, siger Hobro-træneren.

Kasper Povlsen blev manden, der brød den negative stime for Hobro, og havde han vidst, at de kunne have undgået en negativ rekord, så havde han scoret noget før.

- Jeg vidste ikke, at vi havde den rekord nu. Havde jeg vidst det, så havde jeg nok scoret noget før, lød det grinende fra Kasper Povlsen.

- Det er jo guld værd, at vi fik scoret og fik et point. Vi har i de tidligere kampe haft nogle muligheder, men vi har manglet skarpheden. Den havde vi i en enkelt situation i dag, og det var dejligt, siger han.

/ritzau/