Hobros opskrift til sejr: At presse ekstra på i starten

Skrevet af admin

08/03/2015

Mest læste i dag

Hobro vandt søndag med 1-0 ude over Silkeborg i Alka Superligaen.

Sejrsmålet blev scoret i det første minut, og derefter arbejdede Hobro sig til de tre point i en chancefattig kamp. Helt efter bogen, siger Hobro-profilen Martin Thomsen.

- Jeg synes, at kampen forløb lidt som, vi havde regnet med. Det blev en forsvarskamp, fordi vi i store dele af kampen manglede både tid og kvalitet på bolden.

- Men vi er godt tilfredse med en 1-0-sejr, det var det, vi kom efter, siger Martin Thomsen.

Drejebogen for kampen lignede til forveksling den til kampen i sidste uge, hvor holdet scorede efter to minutter mod FC Nordsjælland og ligeledes vandt.

- Vi presser altid ekstra på i de første 5-10 minutter af kampen for at få en god start, og det har udmøntet sig i mål de seneste to kampe. Derefter kunne vi bruge kræfterne på at forsvare, siger Thomsen.

Det var en lettet Hobro-træner Jonas Dal, der efter kampen godt ville indrømme, at kampen var kedelig i perioder.

- Jeg vil da gerne indrømme, at jeg godt kunne have ønsket mig at have bolden lidt mere i dag, men vi ville spille til nul.

- Jeg er henrykt over at få tre point på kontoen, men medgiver, at kampen ikke var sindsoprivende som tilskuer, siger Jonas Dal.

Hobro og Silkeborg rykkede begge op i sommer, men har leveret vidt forskellige resultater i denne sæsons Alka Superliga.

Silkeborg er bundprop, mens Hobro er en del af det store midterfelt. Jonas Dal vil dog ikke høre tale om niveauforskel.

- Jeg synes ikke, at vi er meget bedre end Silkeborg i denne kamp. Marginaler i starten af sæsonen kunne have givet Silkeborg et andet udgangspunkt, og så havde rollerne måske set anderledes ud, siger træneren.

Hobro skal først i aktion i Alka Superligaen igen 16. marts, hvor man hjemme tager i mod de forsvarende mestre fra AaB.

/ritzau/