Hodgson glæder sig over engelsk disciplin

Hvis England ikke havde besejret San Marino og taget tre point i EM-kvalifikationskampen torsdag aften, havde det været en sensation af de store.

Med 5-0 sejrede englænderne planmæssigt over lilleputnationen, der rangerer som et af verdens dårligste landshold på verdensforbundet Fifa's rangliste.

Derfor var det ikke så meget sejren, som det faktum, at hans spillere opførte sig professionelt hele vejen, der glædede manager Roy Hodgson.

- De var svære at bryde ned i første halvleg, og vi vidste, at det ville de blive, hvis vi ikke scorede hurtigt. Men vi blev ved at prøve og gøre de rigtige ting, siger Hodgson ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vores pasningsspil blev hurtigere i anden halvleg, og så snart man kommer på 2-0 og 3-0, bliver det sværere for dem. Nu kan vi koncentrere os om næste kamp mod Estland, siger han videre.

England har nu vundet sine to første kampe i EM-kvalifikationen.

For San Marino var det nederlag nummer 65 i træk i kvalifikationskampe til EM og VM. Nationen har kun vundet én af sine i alt 124 landskampe, 1-0-sejren kom i en venskabskamp mod Liechtenstein i 2004.

/ritzau/

 

Dagens Gossip