Hodgson: Harry Kane er klar til landsholdet

Harry Kane fortjener ifølge landstræner Roy Hodgson at få en plads i den engelske landsholdstrup, efter at Tottenham-angriberen har scoret mål på samlebånd for Tottenham Hotspur.

Den 21-årige angriber har nettet 23 gange i 35 kampe i denne sæson, hvilket har gjort Kane til et brandvarmt navn i England.

- Om han er klar til at få en plads i truppen nu? Selvfølgelig er han det, siger Hodgson.

Landstræneren nævner, at West Bromwich' 21-årige angriber Saido Berahino fik chancen i den seneste engelske landsholdstrup.

- Vi har taget mange unge spillere ind i min tid. Vi tog Saido Berahino med i den seneste trup. Kane fortjener i lige så høj grad en plads i truppen, som Saido gjorde dengang, siger Hodgson om Tottenham-angriberen.

Landstræneren vil dog endnu ikke putte Harry Kane i samme kategori som Wayne Rooney, Danny Welbeck og Daniel Sturridge.

- Det er noget han skal bevise. Men det kan han ikke gøre medmindre, at jeg giver ham en chance og tager ham med i truppen.

Roy Hodgson mener, at Christian Eriksens holdkammerat har alle de kvaliteter, der gør en komplet angriber.

- Nogle gange må vi dele angriberne op. Den ene type er i boksen, men løber ikke, mens den anden type løber i bagrummet, men ikke er i boksen, siger landstræneren og slår fast, at Kane kan begge dele.

Englands næste kamp er mod Litauen den 27. marts i EM-kvalifikationen.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip