Højbjerg forlader EM-lejr for at få behandlet skade

Mandag forbereder det danske U21-landshold sig til åbningskampen ved U21-EM i Tjekkiet, men det er foreløbig uden holdets største stjerne, Pierre-Emile Højbjerg.

DBU meddeler, at Bayern München-spilleren søndag rejste hjem til Tyskland for at modtage behandling for en skade i baglåret, som han pådrog sig i A-landskampen mod Serbien lørdag.

Dog forventes han at støde til holdkammeraterne i Prag senere mandag.

- Vi har valgt at agere hurtigt, da tiden i disse dage er knap, og har sendt Pierre-Emile til Tyskland, efter at han lørdag aften i kampen mod Serbien mærkede lidt ubehag i baglåret, fortæller U21-holdets læge Jesper Petersen til dbu.dk.

Trænerstaben afventer nu en melding fra lægestaben i München, men man regner fortsat med hans deltagelse ved U21-EM.

- Nu afventer vi nogle svar og tager herefter en dialog med Pierre-Emile, når han er tilbage i aften – og først derefter vil vi vide, om det kan have indflydelse i forhold til vores første kamp mod Tjekkiet på onsdag, siger landstræner Jess Thorup.

- Vi forholder os til fakta, når de foreligger, og er utroligt glade for, at vi kunne reagere så hurtigt, da der ikke er mange dage at løbe på, slutter Jess Thorup.

Danmark har to træningspas tilbage, inden det onsdag går løs i åbningskampen mod Tjekkiet på Eden Stadion i Prag klokken 18.00.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip