Højbjerg kræver spilletid: Jeg er klar til udlejning

Pierre-Emile Højbjerg er slet ikke tilfreds med at sidde på bænken hos Bayern München.

Den 19-årige landsholdsspiller vil spille 90 minutter hver weekend, og derfor kan det ende med en udlejning til vinter.

- Jeg skal passe på, hvad jeg siger. Der sker noget snart. Om det er på Bayern Münchens hold eller et andet sted, ja det må vi tage til den tid, siger Højbjerg lidt kryptisk.

Da midtbanetalentet bliver spurgt, hvordan han kan vide sig så skråsikker, når nu transfervinduet i øjeblikket er lukket, lyder svaret:

- Der er et transfervindue igen om tre måneder. Hvis jeg går ind og spiller fast på Bayerns hold, så er det også okay. Men der skal ske noget. Jeg føler mig klar og moden nok. Jeg føler mig klar til at tage det spring, siger Højbjerg.

Han fortæller, at det ikke længere er nok for ham at træne med verdensstjernerne i den tyske mesterklub.

- Jeg har været halvandet år på førsteholdet i Bayern München og trænet hver eneste dag. Der kommer et tidspunkt, hvor man kan stille spørgsmål ved, hvor meget man lærer ved at træne og spille et par minutter hist og her. Man skal ud at have 90 minutter i benene hver weekend, siger han.

- Jeg føler mig moden og parat til at tage det skridt, som det nu en gang er. Og at tage et ansvar over for mig selv, siger han.

Pierre-Emile Højbjerg er lige nu samlet med landsholdet forud EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal. Midtbanespilleren, der er noteret for tre landskampe, scorede senest i sejren over Armenien.

/ritzau/

 

Dagens Gossip