Højbjergs Bayern besejrer Hjulmands klub i sidste minut

Det blev en sur aften for den danske træner Kasper Hjulmand, da hans klub, Mainz, fredag aften tabte 1-2 hjemme til Bayern München i Bundesligaen.

Et halvt minut før udløbet af de 90 minutter scorede hollænderen Arjen Robben til slutresultatet, så Bayern München hentede sin ottende sejr i træk i ligaen.

Bayern München, der havde Pierre-Emile Højbjerg med i hele kampen, topper den tyske fodboldliga med 45 point for 17 kampe. Wolfsburg på andenpladsen har 31 point for 16 kampe.

Mainz har ikke vundet i de seneste ni kampe i Bundesligaen, og klubben er nummer 11 med 18 point for 17 kampe.

Dermed må Kasper Hjulmand gå på juleferie med en skidt fornemmelse.

Mainz havde ellers det ene point inden for rækkevidde mod Bayern München, der for første gang i to måneder havde 19-årige Pierre-Emile Højbjerg med i startopstillingen til en kamp i Bundesligaen.

Den danske landsholdsspiller gjorde en glimrende figur.

Elkin Soto bragte hjemmeholdet foran efter 22 minutter, da han mødte en tværpasning og sendte bolden mellem benene på verdens bedste målmand, Bayern Münchens Manuel Neuer.

Føringen holdt dog kun i to minutter, for så udlignede Bastian Schweinsteiger på et smukt frispark, der gik i mål via den ene stolpe.

Bayern München er kendt for at score mange mål sidst i kampene, og det skete også mod Mainz, og som så ofte før var hollandske Arjen Robben skarpretteren.

Mestrene går dermed ubesejret gennem efteråret i Bundesligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip