Hør danskerne bekende deres dugfriske julefrokost-synder

Du kan have de bedste intentioner om at lade være med at være utro eller opføre dig pinligt foran chefen til de utallige julefrokoster, som december lokker med.

Men juleøllet og snapsen har det med at spænde ben for dig, og så ender det ofte rigtig grimt. Så grimt, at du helst ikke vil vise dig foran dine venner, familie eller kollegaer igen.

Ekstrabladet har taget pulsen på danskerne og bedt dem om at dele ud af deres julefrokostsynder. Nedenfor ses et par af de tåkrummende eksempler, som du måske kan genkende:

Pige fra Fyn skriver:
"Jeg tog ingen trusser på under nederdelen. Sent på aftenen endte jeg med at stå og danse på et bord. Jeg tror, at der var nogle af mine kollegaer, der fik sig en lidt bedre udsigt, end de havde regnet med"

Læs også: 24 akavede sandheder om sex, som du ville ønske, nogen havde fortalt dig

Mathias skriver:
"Sidste weekend skete det mest pinlige nogensinde... Havde drukket mig godt vissen i både snaps og cognac, og gik bare og råbte op om hvor liderlig jeg var foran alle kollegaerne. Da jeg skulle hjem med taxa sammen med en veninde fra firmaet, sked jeg bukserne, så bedukket var jeg.. har aldrig oplevet noget mere pinligt.. og det værste var hun tog med op for at hjælpe mig i seng.. der lå jeg og fik tørret røv af en kollega".

NN skriver:
"Jeg kom til at spise hele min chokolade kalender da jeg kom hjem i nat."

Læs også: Familien boykottede hende fra deres julekort, fordi hun var single: Se hendes geniale svar

Verdensmanden skriver:
"Jeg var igår til julefrokost. Sikke en fornøjelse! Var hvad jeg ville have sagt, hvis ikke jeg havde fortalt chefen at han var en uduelig klovn, for derefter at pisse alle andre steder end kummen på hans toilet. Vågnede i dag op til en indkaldelse til samtale med førnævnte chef. Bliver ikke så fedt, men i det mindste ved han ikke at jeg har skidt i en af hans blomsterkrukker. Føler egentlig ikke jeg handlede uagtsomt, det var fuldt fortjent!"

LJ skriver:
"Til vores firmajulefrokost kyssede jeg med vores køkken assistent . Vi er nu meget forelskede og har sendt 500 SMSer siden til hinanden ! Er begge gift . Ved ikke hvordan det ender."

 

Dagens Gossip