Hør efter, elskerinder: Fem ting, som den forsmåede kone ønsker, at den anden kvinde skal vide

Sloana Bradshaw er en amerikansk kvinde, hvis mand forlod hende for tre måneder siden og flyttede sammen med sin nye kæreste med det samme. Tilbage stod Sloana med børnene og et deltidsjob.

For kort tid siden insisterede Sloana på at møde sin mands nye kvinde - men kun fordi hun vidste, at vedkommende skulle omgås hendes børn fra tid til anden.

Det møde gik ikke helt efter planen, indrømmer Sloane, der står ved, at hun er en kende bitter over at være blevet forladt af sin mand, der nærmest samme dag flyttede sammen med en anden kvinde.

Læs også: Fem hemmeligheder, som kvinder ikke fortæller deres mænd 

Derfor er Sloana kommet frem til, at hun vil gøre noget, der vil lette livet for alle parter.

- Jeg tænkte, at jeg ville være den store person og række ud til alle "andre kvinder" derude og tilbyde nogle vigtige råd fra hustruen til den mand, de nu kalder deres egen (se, hvor venlig jeg er?), skriver den forsmåede Sloana med et glimt i øjet.

Her kommer fem af Sloanas råd:
1. Jeg er stadig gift med den mand. Så hold din røv ude af vores ting, indtil vi har færdiggjort skilsmissen. Og ja, det omfatter også vores samværsplaner for vores børn, mange tak.

2. Hold op med at tro, at jeg vil have den taber tilbage, for det vil jeg ikke.

3. Jeg har børn, så desværre er jeg nødt til at møde dig. Når den tid kommer, så lad vær med at dukke op og ligne en model.

Læs også: Fem ting, du aldrig skal sige til arbejdende mødre

4. Lad vær med at afbryde mig, når jeg taler til manden, jeg stadig er gift med (som utrolig nok er far til mine børn). Du er ikke en del af vores forhold.

5. Du knaldede med min mand og ødelagde min familie. Odds'ene for at jeg nogensinde vil respektere dig er lige omkring nul, især hvis du har gjort nogle af tingene på denne liste.   

Men det allerbedste råd Sloana har til "de andre kvinder", er, at de skal lade være med at være "den anden kvinde", for ellers vil de ende op med den type person, de fortjener: Sloanas lorte mand.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip