Hoffenheim opgiver protest over spøgelsesmål

Den tyske Bundesliga-klub Hoffenheim strækker nu endegyldigt våben i sagen om det kontroversielle mål, klubben indkasserede i kampen mod Leverkusen forrige weekend.

Leverkusen-angriberen Stefan Kiessling blev noteret for en scoring, selv om bolden gik igennem et hul i sidenettet, og det var medvirkende til Hoffenheims nederlag på 1-2.

Mandag afgjorde det tyske fodboldforbund DFB's sportsdomstol, at kampen ikke skal spilles om, og at resultatet får lov til at stå.

Det accepterer Hoffenheim - dog temmelig modstræbende.

- Hvis vi havde set bare en lille chance, var vi gået videre i retssystemet, siger Hoffenheims sportschef Alexander Rosen ifølge nyhedsbureauet dpa.

- At den mulighed desværre ikke findes i det nuværende system, er vi blevet klar over. Vi sidder tilbage med en dårlig smag i munden, lyder det fra Alexander Rosen.

Også klubbens direktør Peter Rettig havde ønsket sig, at den usædvanlige sag havde fået en anden udgang.

- Beslutningen ændrer ikke på, at vi mener, at rettens afgørelse sender et forkert signal til fodbolden som helhed, siger Rettig.

Mens der altså ikke var meget held i retssystemet, tog Hoffenheim revanche på banen, da holdet i lørdags vandt en imponerende 4-1-sejr på udebane over Hannover 96.

For træner Markus Gisdol handler det da også nu om at komme videre.

- Vi er naturligvis skuffede, men ikke overraskede. Vi vil se fremad og forberede os bedst muligt på de kommende udfordringer, siger Markus Gisdol.

Hoffenheim indtager en øjeblikkelig niendeplads i den bedste tyske fodboldrække.

/ritzau/

 

Dagens Gossip