Hoffet bekræfter: Monacos fyrstepar venter tvillinger

Fyrst Albert II af Monaco og hans hustru, fyrstinde Charlene, skal have tvillinger, når fyrstinden ventes at nedkomme i slutningen af året. Det oplyser fyrstedømmet torsdag.

- Fyrsten og fyrstinden af Monaco er glade for at kunne oplyse, at de venter tvillinger, lyder det i en erklæring fra hoffet.

Fyrsteparret blev gift med pomp og pragt i Monaco tilbage i 2011.

Tvillinger vil overtage fyrst Alberts søster Carolines plads som de nærmeste i rækken til den monegaskiske trone.

Det er første gang, at den 36-årige tidligere konkurrencesvømmer Charlene Wittstock, som kommer fra Sydafrika, skal være mor.

Det er imidlertid ikke første gang, at den 56-årige fyrst Albert bliver far. Han har tidligere anerkendt faderskabet til to børn, som ifølge nyhedsbureauet dpa dog ikke er i spil i tronfølgen, da de er født uden for ægteskab.

Fyrst Albert har en amerikansk-født datter, Jazmin, som nu er 22 år, og en yngre søn, Alexandre, fra et tidligere forhold med en Air France-stewardesse.

IOC-medlemmet Albert og Charlene mødte hinanden tilbage i 2000 i forbindelse med et svømmestævne, som Charlene Wittstock deltog i. Fyrst Albert er søn af fyrst Rainier og den amerikanske filmstjerne Grace Kelly.

Fyrstinde Grace omkom i 1982, da hun kørte galt i sin bil nær Monaco. Fyrst Rainier døde i 2005, hvorefter Albert blev monark.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip