Holbækmotorvejen spærres til kl. 14.30

Midt- og Vestsjællands politi kan nu oplyse, at afspærringen af Holbækmotorvejen i østlig retning ved afkørsel 15 Gevninge må opretholdes i endnu ca. 2 timer frem til kl. ca. 14.30.

Skiltevogn fra Vejdirektoratet vil lede trafikken væk fra motorvejen og ind på Lindenborgvej (rute 155), som følges i østlig retning til Roskilde Vest-tilkørslen til Holbækmotorvejen.
Trafikanter kan heller ikke køre ind på Holbækmotorvejen i østlig retning fra hverken Lindenborgvej eller Hornsherredvej ved motorvejstilkørsel 15 Gevninge.

Årsagen til afspærringen er konkret efterforskning i en straffesag, idet politipersonale med politihunde skal lede efter effekter på motorvejen, som afspærres af sikkerhedsmæssige årsager for politipersonalet og deres hunde.

Afspærringen forårsager en kø på 3-500 meter ved afkørsel 15 Gevninge, men der er politi på stedet til at regulere trafikken for at  lette frakørslen fra motorvejen til Lindenborgvej (rute 155)

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip