Holdkammerat forventer at køre lige op med Magnussen

I den interne konkurrence om at blive den bedste Renault-kører i Formel 1 den forestående sæson mener Jolyon Palmer, at duellen mellem ham og danske Kevin Magnussen bliver meget lige. Nøglen til en god sæson bliver samarbejdet mellem de to.

Det siger han til DR på den pressekonference onsdag, hvor begge kørere blev præsenteret.

- Jeg ser det som lige. Han har et års erfaring, men jeg har også nogle erfaringer fra sidste år, hvor jeg kørte meget i bilen.

- Det vigtigste er, at vi arbejder sammen, og det bliver ikke nemt i år. Motoren var ikke så stærk sidste år, så vi må erkende, at det bliver svært, siger Jolyon Palmer til DR.

Han kalder samtidig Kevin Magnussen for en flink fyr og roser danskeren for allerede at have bevist sig i Formel 1, dengang Magnussen kørte for McLaren i 2014.

25-årige Jolyon Palmer var sidste år test- og reservekører hos Lotus-Renault, men han har fortsat sin Formel 1-debut til gode.

Modsat Kevin Magnussen har britiske Palmer vidst siden oktober, at han skulle køre i Formel 1 i 2016. Her ser han ud til at blive den eneste i feltet uden løbserfaring i kongeklassen, når 2016-sæsonen begynder i Melbourne 20. marts.

/ritzau/

 

Dagens Gossip