Holdkammerater roser Messi: Han er ustoppelig

Barcelonas spanske forsvarsgeneral Gerard Pique er fuld af lovprisende ord, når han skal beskrive holdkammerat Lionel Messis indsats i onsdagens 3-0-sejr over Bayern München i den første af to Champions League-semifinaler.

- Du kan ikke stoppe Messi. Han scorede to fantastiske mål, specielt det andet. Vi er så heldige, at han spiller for os, siger Pique til uefa.com og suppleres af Javier Mascherano:

- Messi er en spiller, der er umulig at beskrive. Du bliver nødt til at se ham, siger Mascherano.

Generelt var Barcelona-lejren godt tilfreds med måden, som holdet fik sejren i hus på, fortæller Gerard Pique.

- Vi spillede en sensationel kamp. Vi var gode defensivt, og Bayern havde knap et skud på mål i hele kampen. Vi udnyttede allerede deres svage punkter, siger Gerard Pique.

Længe lignede det ikke, at Barcelona ville få en så stor sejr. Manuel Neuer stod en fornem kamp i Bayern Münchens mål, men selv det tyske plankeværk måtte give fortabt.

Efter 77 målløse minutter scorede Lionel Messi to fremragende mål på tre minutter, før Neymar endegyldigt knockoutede Bayern München med sin 3-0-scoring.

- Nu skal vi til München og score et mål for at vinde, hvilket er det eneste, som Barcelona ved, hvordan man gør, siger Gerard Pique.

- Vi vidste, at der ville være perioder under kampen, hvor Bayern München sad på bolden, og vi kendte også Manuel Neuers kvaliteter. Han havde en kvalitetsredning på Suarez' afslutning, siger Pique med henvisning til en friløber i første halvleg.

Undgår Barcelona en kæmpe lussing, kan holdet spille sig i Champions League-finalen tirsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip