Holdkap-fiasko skal revancheres dagen derpå

Der er ikke tid til at surmule ret længe for Jeanette Ottesen, Julie Levisen, Mie Ø. Nielsen og Pernille Blume efter skuffelsen i mandagens 4x100 meter-finale ved EM i svømning, hvor den danske holdkap satte bedste tid, men blev diskvalificeret.

Skuffelsen skal hurtigt ud af kroppen, for allerede tirsdag hopper tre af de fire piger igen i det midlertidige bassin i Velodromen i Berlin.

Om formiddagen gælder det 100 meter fri individuelt, hvor de 16 bedste svømmere sikrer sig adgang til semifinalerne samme aften.

Pernille Blume bør være selvskrevet i det selskab, mens Julie Levisen med 21.-bedste tilmeldingstid skal svømme op til sit bedste for at komme videre.

Og endelig kan Jeanette Ottesen også gøre sit til at komme videre fra mandagens skuffelse, hvis hun tager medalje på 50 meter butterfly i tirsdagens finaleafsnit om aftenen.

Derudover byder dagen på bassindebut til Rikke Møller Pedersen, som på 100 meter bryst slipper for det litauiske supertalent Rita Meilutyte, der er til ungdoms-OL i Kina.

De danske starttider i formiddagens indledende afsnit:

9.30: 200 meter fri, mænd (Anders Lie)

9.53: 100 meter bryst, kvinder (Rikke Møller Pedersen)

10.07: 200 meter medley, mænd (Daniel Skaaning)

10.22: 100 meter fri, kvinder (Julie Levisen, Pernille Blume)

10.48: 1500 meter fri, mænd (Anton Ørskov Ipsen)

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip