Hollywood-homoer sender himmelsk budskab

Hvad blomster kan gøre, er ingen ægtefolk vist i tvivl om. Men bor man i Hollywood og hedder Portia de Rossi og Ellen DeGeneres, så skal der selvsagt lidt mere end en slatten dusk til, når kærligheden skal fejres.

Det nu seks år lange ægteskab mellem skuespiller Portia de Rossi og talkshowværten Ellen DeGeneres blev derfor lørdag markeret med intet mindre end en kærlighedsproklamering skrevet i skyerne.

Ifølge Ellen DeGeneres, der har lagt et billede op af den himmelske hilsen på sin Instagram-profil, var det hustruen Portia de Rossi, der havde arrangeret den overjordiske overraskelse til hende i dagens anledning.

På billedet ses de to kvinder på en baggrund af blå himmel, hvorpå, der står skrevet tallet "Six" i røgskrift. Ellen DeGeneres ledsager billedet med teksten:

- Se hvad min kone har fået lavet til vores bryllupsdag. Seks!

Portia de Rossi, som for alvor slog igennem i tv-serien "Ally" i 1998, valgte tilbage i 2010 at dele sin livslange kamp mod spiseforstyrrelser med verden, da hun udgav bogen "Unbearable Lightness".

Siden har rygter om tilbagefald til et misbrug af stoffer og alkohol forfulgt den blonde stjerne og skabt tvivl om hende og DeGeneres' ægteskabelige lykke.

Således har det celebre ægteskab de sidste måneder været genstand for hårdnakkede rygter om mistrivsel og skilsmisse. Men med denne himmelske kærlighedserklæring, er rygterne måske for en tid forstummet.

Newspaq

 

Dagens Gossip