Hollywood i sorg over Paul Walkers død

Hollywood-stjerner, filmproducere og andre kendisser står i kø for at udtrykke deres sorg over Paul Walkers død i weekenden.

Den 40-årige »Fast & Furious«-skuespiller blev dræbt på stedet, da en Porsche Carrera, han var passager i, kørte galt i Valencia nordvest for Los Angeles lørdag eftermiddag lokal tid. Sportsvognen ramte en lysmast og et træ, hvorefter den brød i brand.

Nyheden om Walkers død ramte Hollywood som et kollektivt chok og i løbet af få timer begyndte skriverierne på de sociale medier. Blandt de første var Vin Diesel, som Walker spillede sammen med i»Fast & Furious«-filmene.

»Brormand, jeg vil savne dig så meget, men himlen har fået en ny engel. Hvil i fred«, skriver Diesel på Twitter og tilføjer: »Min bror og jeg sigtede efter stjernerne sammen og opnåede meget mere med »Fast & Furious«, end vi nogensinde havde drømt om«.

Rapperen Ludacris, som medvirker i sjette og syvnde kapitel ag racersagaen, er også klar med en udtalelse: »Vi kunne mærke din ydmyge ånd lige fra starten. Du gjorde altid indtryk og vi var som brødre.
Der er kun én dag mellem vores fødselsdage«, skriver Ludacris og
slutter: »Du vil altid have en plads i vores hjerter og din arv vil leve evigt«.

Også Dwayne »The Rock« Johnson, som spillede sammen med Walker i »Fast Five«, omtaler kollegaen som en bror og tilføjer: »Al min styrke, kærlighed og tro går til Walker-familien i denne svære tid. Jeg elsker dig, bror«.

»Fast & Furious 7«-instruktøren James Wan konstaterer, at han er komplet ødelagt: »Jeg er så langt hinsides sønderknust, at jeg ikke kan bearbejde noget som helst«, skriver han.

Ledelsen hos Universal Pictures, der står bag »Fast & Furious«-serien, sender ligeledes en hilsen: »Alle på Universal er slået ud. Paul var et af de mest afholdte og respekterede medlemmer af vores studiefamilie gennem 14 år og tabet af ham er ødelæggende for enhver, der var involveret i »Fast & Furious«-filmene«, hedder det i en udtalelse.

Blandt de mange kolleger, der er gået på nettet med mindeord, finder man også Jessica Alba, Joshua Jackson, Rachael Leigh Cook, Gabrielle Union, Tyrese Gibson, Frankie Muniz og Walkers filmkæreste Jordana Brewster.

Det californiske færdselspoliti undersøger i øjeblikket, hvilken rolle sportsvognens hastighed spillede for dødsulykken.

Den røde Porsche var så medtaget efter sammenstød og brand, at de to dræbte endnu ikke er identificeret, men politiet mener, det var Walkers ven og økonomiske rådgiver Roger Rodas, som sad bag rattet.

 

Dagens Gossip