Hollywood-lækkermås: De lagde an på min kone

Fra sjov tyksak til seriøst Hollywood-skår. Sådan kunne man kort beskrive udviklingen for skuespilleren Chris Pratt. I takt med at kiloene er raslet af ham, er den 35-årige skuespiller nemlig blevet en af sværvægterne i filmbranchen.

Den nu veltrimmede skuespiller, der er aktuel med filmen "Jurassic World", husker dog stadig tydeligt, hvordan det var at være den tykke dreng i Hollywood.

Dengang kunne hans skuespilkolleger ligefrem finde på at lægge an på hans kone lige foran ham. Det fortæller Chris Pratt til magasinet GQ.

- Jeg har oplevet de dér situationer, hvor jeg ligesom bare var ham fyren, der stod og holdt hendes taske, mens andre mennesker bare kiggede lige igennem mig. Andre skuespillere kom hen og lagde åbenlyst an på min kone lige foran mig, uden at værdige mig et blik, fortæller han til magasinet.

Chris Pratt, der fik sit gennembrud i mockumentary-komedieserien "Parks and Recreation", giftede sig i 2009 med skuespilleren Anna Faris. Dengang var hun, med sine roller i gyserkomedierne "Scary Movie", den mest berømte af de to.

Siden han medvirkede i science fiction-filmen "Guardians of the Galaxy" i 2014 er berømmelsens vægt imidlertid tippet til Chris Pratts fordel. Alligevel mener han, at han har sin tidligere buttethed at takke for sin succes.

- Jeg tror, jeg udadtil havde det mere sjovt dengang. Jeg var sjovere at være sammen med. Det var en del af mine måde at fortælle verden, at jeg var ok. Nu laver jeg mindre sjov. Jeg fokuserer mere, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, Anna hemmeligt håber på, at jeg en dag bliver tyk igen, bare så hun kan sige: "skat kan du huske, jeg altid sagde, jeg foretrækker dig sådan her?" 

"Jurassic World" har forventet premiere i de danske biografer 11. juni.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip